Gastroposao.eu - prvo mjesto za zapošljavanje ili potragu za radnicima u sektoru ugostiteljstva i turizma

Detalji za Hotel Beach - Restoran Plaža

Opis i kontakt podaci ugostiteljskog-turističkog objekta povratak

Hotel Beach - Restoran Plaža

Voditelj

Branko Krešić

Broj zaposlenih

20

Područje rada

caffe-bar, hotel, restoran

Radno vrijeme

svaki dan 0-24


Adresa i kontakt podaci:

Službena adresa:

Drašnice 99, 21328 Drašnice, Croatia

E-mail

Telefon

021 626 500

Internetska adresa

http://beachhotelcroatia.com/hr/


Opis objekta

Drašnice su mjesto smješteno uz Jadransku magistralu na Makarskoj rivijeri, samo 10 min vožnje od Makarske i mjesta kao što su Brela, Baška Voda, Gradac, Živogošće, Drvenik. Među najljepšim je mjestima na Jadranu koje Makarska rivijera može ponuditi. Ovo malo i mirno ribarsko selo između Podgore i Igrana, krasi Beach Hotel (Hotel Plaža), koji je smješten pokraj mora, uz samu plažu.

U sklopu Beach hotela radi i restoran Plaža. Predivna terasa je, uz unutarnji prostor, također dio restorana i proteže se preko stijena iznad mora. Uz veličanstven pogled, pogotovo zalazak sunca prema Hvaru i Braču, ali i prema planini Biokovo, koja se uzdiže iznad mora, možete uživati u romantičnim večerama ispod zvjezdanog neba sa blagim povjetarcem koji dolazi sa mora.

Ako želite doživjeti Dalmaciju, naš restoran nudi izvrsna dalmatinska i mediteranska jela. Vaša čežnja za kombinacijom okusa će sigurno biti utažena sa specijalitetima spravljenim od vrhunskih namirnica iz Jadrana. Uporaba jednostavnih, tradicionalnih načina pripreme sačuva aromu vašeg jela, što omogućava uživanje u okusu i svježini.

Savršena  gurmanska avantura je osigurana ako odaberete ribu ili školjke iz Jadranskog mora, koje su poznate po svojoj vrhunskoj kvaliteti i uvijek se pripremaju svježe. Mediteransko bilje, sol i specijalno domaće, ekstra djevičansko, maslinovo ulje su sa Jadrana. Pored tradicionalne hrane, u ponudi imamo i talijansku hranu, pizze, tjesteninu, roštilj te domaće desserte.


Galerija poslovne jedinice

   Prijava postojećeg korisnika
    Top