Gastroposao.eu - prvo mjesto za zapošljavanje ili potragu za radnicima u sektoru ugostiteljstva i turizma

Detalji za Hotel Boškinac

Opis i kontakt podaci ugostiteljskog-turističkog objekta povratak

Hotel Boškinac

Voditelj

Mirela Šuljić

Broj zaposlenih

20

Područje rada

caffe-bar, catering, hotel, konoba, restoran, slow food, vinarija


Adresa i kontakt podaci:

Službena adresa:

Škopaljska ulica 220, 53291 Novalja, Croatia

E-mail

Telefon

053 663 500

Internetska adresa

www.boskinac.com


Opis objekta

Restoran hotela Boškinac poznat je po interpretaciji tradicionalne otočke kuhinje na kreativan i moderan način. U restoranu se poštuje gastronomska baština, s bogatom ponudom ribe, janjetine, sira, pršuta i drugih svježih sezonskih namirnica, uz maslinovo ulje, začinsko bilje i med, ali predstavljena na poseban način, s izraženim autorskim pristupom. Zahvaljujući kreativnosti našeg kuharskog tima, harmonija okusa i mirisa stvara nezaboravan doživljaj na tanjuru. Gosti mogu uživati u jelima po narudžbi i maštovitim degustacijskim menuima.

– Jednostavnost koja poštuje savršenost namirnice i reinterpretacija tradicije koja se zna kontrolirati u svojoj kreativnosti I zaigranosti, filozofija su našeg restorana – istaknuo je Boris Šuljić, koji uvijek iznova nastoji u kreativnom i ambicioznom kontekstu prikazati bogatstvo plodova i namirnica paškog podneblja.


Kreativna kuhinja razlog je zbog kojega gosti posjećuju Pag i usred zime, a restoran pamte kao mjesto neponovljivih doživljaja i sjećanja. Uz takav pristup kuhanju, nude se najbolja vina kuće Boškinac te velik broj najinteresantnijih svjetskih i hrvatskih vina.

Restoran je otvoren za hotelske goste i sve one koji žele kušati bogatstvo i originalnost mediteranske otočne kuhinje koja prati svjetske renomirane kulinarske trendove.


Galerija poslovne jedinice

   Prijava postojećeg korisnika
    Top