Gastroposao.eu - prvo mjesto za zapošljavanje ili potragu za radnicima u sektoru ugostiteljstva i turizma

Detalji za HOTEL DRAGA DI LOVRANA****

Opis i kontakt podaci ugostiteljskog-turističkog objekta povratak

HOTEL DRAGA DI LOVRANA****

Voditelj

Sanja Nikolac

Broj zaposlenih

10

Područje rada

caffe-bar, hotel, restoran

Radno vrijeme

0-24 Restoran: ponedjeljak zatvoreno / utorak-nedjelja 13:00 - 23:00 h


Adresa i kontakt podaci:

Službena adresa:

Lovranska Draga 1, 51415 Lovran, Croatia

E-mail

Telefon

051 294 166

Internetska adresa

www.dragadilovrana.hr


Opis objekta

Hotel Draga di Lovrana je mali obiteljski boutique hotel**** obitelji Nikolac Christiana i Sanje iz Opatije, kupljen još 1978. godine u ruševnom zdanju, od početka u planu da se renovira u turistički objekt. Krajem osamdesetih s ratnim zbivanjima u Hrvatskoj, stali su početni radovi i pomisao o renoviranju, a obitelj se u međuvremenu počela baviti ribarstvom. Smirivanjem situacije, počelo se opet razmišljati o hotelu i zaokruživanju ponude od ribarstva do ugostiteljstva.

Tako je na postojećoj originalnoj konstrukciji 2004. i 2005. godine ponovno izgrađen hotel izvornog naziva Draga di Lovrana kojem je vraćen njegov austrougarski šarm. A oduševljene reakcije gostiju iz cijelog svijeta, potvrđuju da su vlasnici u tome i uspjeli.

Restoran Draga di Lovrana
Okusite kvarnerski terior riba i škampi koje nam sve dolaze sa obiteljskih brodova obitelji Nikolac. Uživajte u modernoj kuhinji našeg novog Chefa Denija Srdoča.
Njegova mladenačku zaigranost i iskustvo stekao je od njegovog mentora, dobro poznatog Chefa Zdravka Tomšića. To je rezultiralo novim tanjurima koji su spoj tradicionalnog i mediteranskog okusa sa utjecajem talijanske i francuske kuhinje. 

Restoran Draga di Lovrana je dio prestižne europske udruge JRE. Prepustite se našem Chefu Deniju u ruke te probajte naš degustacijski menu a uz sve to uživajte u dobrim, vinima na najljepšem kvarnerskom pogledu!


Galerija poslovne jedinice

   Prijava postojećeg korisnika
    Top