Gastroposao.eu - prvo mjesto za zapošljavanje ili potragu za radnicima u sektoru ugostiteljstva i turizma

Detalji za Hotel Kastel

Opis i kontakt podaci ugostiteljskog-turističkog objekta povratak

Hotel Kastel

Voditelj

Jan Ivan Dražin

Broj zaposlenih

20

Područje rada

hotel, restoran

Radno vrijeme

od 0-24


Adresa i kontakt podaci:

Službena adresa:

Uz Sv.Ivana 2, 21214 Kaštel Lukšić, Croatia

E-mail

Telefon

+385 021 228 455

Internetska adresa

http://www.hotel-kastel.hr/


Opis objekta

Suvremeni hotel Kastel, nalazi se na mirnoj lokaciji u samom centru Kaštel Lukšića. Udaljen je 70 metara od plaže i šetnice koja vodi kroz male trgove i ulice s ostacima srednjovjekovnih dvoraca kaštelanskih obitelji. Smješten je između velikih urbanih centara i turističkih odredišta Split i Trogir. Pruža odlično polazište kraj najatraktivnijih gradova na hrvatskoj obali.

Hotel ima udobne i moderno uređene jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i obiteljske sobe. Sobe imaju lijep pogled na more s panoramskim pogledom na Split i okolne otoke ili planinski masiv Kozjak.

U sklopu hotela nalazi se prostrana terasa okružena zelenilom i restoran koji je idealno mjesto za opuštanje uključujući i besplatan parking. Prednost lokacije je kratka udaljenost do zračne luke Split iz koje putovanje traje oko 15 minuta.

Hotel Kastel nudi ugodno i mirno mjesto za odmor sa pogledom na otoke, planinski masiv Kozjak i kristalno čisto more.

U sklopu Hotela Kastel nalazi se restoran, koji spaja ukusnu mediteransku kuhinju i vrhunsku uslugu. Osim restorana za goste hotela u svojoj ponudi imamo jela "a la carte". Širok izbor raznolikih specijaliteta, garantira da če svaki gost naći kod nas nešto posebno.

Prostrana terasa nudi mogućnost konzumacije jela uz čašu vrhunskog vina i uživanja u svježem zraku. U sezoni srdaćno Vas pozivamo na večere s glazbom uživo uz grupu "Sunny day". Restoran Hotela Kastel idealan je za male domjenke te obiteljske svećanosti uz glazbu.


Galerija poslovne jedinice

   Prijava postojećeg korisnika
    Top