Gastroposao.eu - prvo mjesto za zapošljavanje ili potragu za radnicima u sektoru ugostiteljstva i turizma

Detalji za Hotel Restoran Galija

Opis i kontakt podaci ugostiteljskog-turističkog objekta povratak

Hotel Restoran Galija

Voditelj

Mila Jović Rožman

Broj zaposlenih

20

Područje rada

hotel, restoran

Radno vrijeme

svaki dan 0-24


Adresa i kontakt podaci:

Službena adresa:

Epulonova 3, 52100 Pula, Croatia

E-mail

Telefon

052 383 802

Internetska adresa

http://www.hotelgalija.hr


Opis objekta

 

Dobro došli u mali obiteljski hotel! 
Nalazi se na jugu istarskog poluotoka, u strogom centru 3000 godina stare Pule. Suvremeno opremljen, svojim gostima nudi ugodan boravak tijekom cijele godine. Hotel Galija svojom uslugom orijentiran je prema turistima, putnicima i poslovnim ljudima, te grupama do 70 osoba s mogućnošću organizacije poslovnih domjenaka i stručnih seminara. Nedavno je renoviran, s novim sobama i liftom, učinit će Vaš boravak ugodnijim! 

 

 

Restoran Galija s tradicijom od 1991.godine
Pored postojećeg Hotela i restorana, gostima je na raspolaganju i Wine & Food Bar Epulon. Naša kuhinja izvor je tradicionalnih istarskih specijaliteta u kombinaciji internacionalnih recepata na preporuku cijenjenih kuhara. Cijenimo jednostavnost i kreativnost, te kroz sezonski meni gostima nudimo raznolika jela u skladu sa svjetskim kulinarskim trendovima. Volimo domaće i svježe, stoga je naš meni prilagođen sezonskim namirnicama, koje nabavljamo kod lokalnih dobavljača, a u sezoni nudimo i vrhunske pizze iz peći na drva. U sklopu hotela nalazi se natkrivena terasa sa mobilnim krovom, a raspolaže s 56 sjedećih mjesta s mogućnošću prilagođavanja zimskim i ljetnim vremenskim uvjetima.

 

 

Izuzetna lokacija 
Nalazimo se u strogom centru grada, dvije ulice od glavnog Pulskog trga Giardini, u blizini drevnih spomenika kulture koji su nasljeđe osebujne prošlosti Pule. Spomenici kulture, kao što su Amfiteatar, Zlatna vrata, Dvojna vrata, Augustov hram, Forum, zatim Malo rimsko kazalište, crkvica Marije Formoze te srednjovjekovni Kaštel lokacije su koje preporučamo našim gostima. Također, u našoj blizini nalaze se autobusna stanica, autobusni kolodvor, taxi stanica, banke, pošta, velika gradska tržnica, brojene suvenirnice i dućani. Udaljeni smo 5 minuta vožnje od gradske plaže i 15 minuta od pulskog aerodroma.

 


Galerija poslovne jedinice

   Prijava postojećeg korisnika
    Top