Gastroposao.eu - prvo mjesto za zapošljavanje ili potragu za radnicima u sektoru ugostiteljstva i turizma

Detalji za Hotel Spongiola

Opis i kontakt podaci ugostiteljskog-turističkog objekta povratak

Hotel Spongiola

Voditelj

Nikica Jurić

Broj zaposlenih

18

Područje rada

caffe-bar, hotel, restoran

Radno vrijeme

Radno vrijeme a la carte restorana 11:30 – 22 h. Posluživanje pansionskih obroka Doručak: 07 : 30 – 10 : 30 Ručak: 12 : 00 – 15 : 00 Večera: 19 : 00 – 21 : 30


Adresa i kontakt podaci:

Službena adresa:

Obala I. 58, 22018 Krapanj, Croatia

E-mail

Telefon

+385 22 348 900

Internetska adresa

http://spongiola.com


Opis objekta

Tvrtka upravlja prekrasnim hotelom Spongiola. Na samoj obali slikovitog otočića Krapnja, okružen prekrasnom borovom šumom, smjestio se novoizgrađeni Hotel Spongiola. Hotel ima četiri zvjezdice i nudi smještaj u 5 apartmana, 8 dvokrevetnih i 10 trokrevetnih soba sa ukupno 66 kreveta.

HoteI je izgrađen na mjestu nekadašnje spužvarske zadruge, a svojom se autohtonom arhitekturom potpuno uklopio u mjesto.

Spongiola je jedini hotel na Krapnju, otoku čiji su žitelji tradicionalno spužvari i ribari, a nalazi se u samom centru mjesta. Otočić je udaljen samo 400 metara od kopna, a na njemu ne prometuju automobili.

Ako tražite kutak za miran i tih odmor, otok Krapanj pravi izbor je izbor za vas. Šljunčane plaže prikladne su za dječju igru, a unajmljenim brodom lako ćete istražiti okolne uvale i plaže.

Ronjenje je sastavni dio ponude hotela, a vlasnici, zaljubljenici u ronjenje, više ga vole zvati ronilačkim centrom zbog strukture i vrhunske opremljenosti koju hotel posjeduje.

Jelovnik se sastoji od pažljivo biranih mesnih i ribljih specijaliteta i jela od sezonskih namirnica, kako onih tradicionalnih, tako i originalnih recepata. Posebnost restorana čini i bogata vinska karta sačinjena većinom od vina domaćeg podneblja.


Galerija poslovne jedinice

   Prijava postojećeg korisnika
    Top