Gastroposao.eu - prvo mjesto za zapošljavanje ili potragu za radnicima u sektoru ugostiteljstva i turizma

Detalji za Hotel Sunčeva Postelja

Opis i kontakt podaci ugostiteljskog-turističkog objekta povratak

Hotel Sunčeva Postelja

Voditelj

Dušan Šošić

Broj zaposlenih

10

Područje rada

hotel, restoran


Adresa i kontakt podaci:

Službena adresa:

Podrače 13a, 21322 Brela, Croatia

E-mail

Telefon

021 604 320

Internetska adresa

http://hotel-brela.com/


Opis objekta

Na samoj morskoj obali, obgrljen gustom borovom šumom i gotovo uronjen u prekrasni Jadran, neposredno iznad prelijepih plaža novi aparthotel Sunčeva Postelja luksuzna je prinova u proslavljeno vrhunskoj turističkoj ponudi Brela. U potpunosti uklopljen u blago mediteranskog okruženja, postavlja novi koncept i novi standard hotelskog smještaja.

Objekt je to pomno osmišljen, sa jasnom vizijom i sa krajnjom posvećenosti detaljima, no ipak sa ponosom ističemo da ono najbolje nije ljudskom rukom stvoreno. Sunčeva Postelja tek nadopunjava izvanrednu prirodu koja je ovdje bila vrlo izdašna. 12 smještajnih jedinica, u kombinaciji apartmana i studia, omogućavaju posjetiteljima hotela makismalno neometan komfor.

Godinama brižno uređivan, svojim gostima pruža najbolje: materijali od kojih je načinjen, pomno su birani i prirodnog su podrijetla dok je namještaj ručne izrade od najfinijeg autohtonog drva i tikovine.

Sve smještajne jedinice nadvijaju se neposredno nad morem, pružajući nezaboravan pogled na beskrajan plavi horizont, na blještavost Sunčeva sjaja ili na fascinantne kratke ljetne oluje - čine se na dohvat ruke.


Galerija poslovne jedinice

   Prijava postojećeg korisnika
    Top