Gastroposao.eu - prvo mjesto za zapošljavanje ili potragu za radnicima u sektoru ugostiteljstva i turizma

Detalji za Hotel Villa Bacchus

Opis i kontakt podaci ugostiteljskog-turističkog objekta povratak

Hotel Villa Bacchus

Voditelj

Nikolina Divic

Broj zaposlenih

15

Područje rada

hotel


Adresa i kontakt podaci:

Službena adresa:

Obala Sv. Nikole 89, 21320 Baška Voda, Croatia

E-mail

Telefon

021 695 190

Internetska adresa

www.hotel-bacchus.hr


Opis objekta

Hotel Villa Bacchus, elegantan obiteljski hotel otvoren je 2003 godine, koji se nalazi nalazi uz samo more na šetnici s velikom mediteranskom terasom. Lokacija je idealna za uživanje i kupanje u kristalno čistom moru, jutarnji obrok uz šum valova i romantičnu večeru uz zalazak sunca. Hotel nudi 29 stilski i komforno uređenih soba s podovima od egzotičnog drva, većim dijelom s balkonima i pogledom na more, lijepu otvorenu mediteransku terasu, mali zatvoreni slatkovodni bazen, saunu i jacuzzi. Brzi wifi internet bez dodatne naplate dostupan je svim gostima hotela. Hotel ima besplatni otvoreni parking s određenim brojem parking mjesta.

Podbiokovska okolica nudi mogućnosti za šetnje ali i za kupovinu i kasnonoćnu zabavu. U neposrednoj blizini nalaze se razne prodavaonice, mjenjačnica, restorani, barovi, apoteka i banka.

U sklopu objekta nalazi se Captain's bar, omiljeno mjesto za sastanke i druzenja, uz veliki izbor piva i vina te vrhunski A LA CARTE restoran s otvorenom terasom i pogledom na more. Restoran nudi domaća i internacionalna, uz naglasak na domaće namirnice. Naši gosti prepoznaju naš rad i trud te kvalitetu koju održavamo i unapređujemo iz godine u godinu. 
Hotel VillaBacchus, kao dokaz kvalitete s ponosom nosi nagradu “KVALITETA ZA HRVATSKU“ koja mu je dodjeljena od strane hotelijera i restoratera, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske turističke Zajednice 2007. godine. Hotel Villa Bacchus nudi udoban prijateljski i ispunjen odmor.

 


Galerija poslovne jedinice

   Prijava postojećeg korisnika
    Top