Gastroposao.eu - prvo mjesto za zapošljavanje ili potragu za radnicima u sektoru ugostiteljstva i turizma

Detalji za Imperial Riviera d.d.

Opis i kontakt podaci ugostiteljskog-turističkog objekta povratak

Imperial Riviera d.d.

Voditelj

Tina Bajčić

Broj zaposlenih

500

Područje rada

hotel


Adresa i kontakt podaci:

Službena adresa:

Jurja Barakovića 2, 51280 Rab, Croatia

E-mail

Telefon

051 66 77 00,

Internetska adresa

www.imperial-riviera.hr


Opis objekta

Imperial Riviera d.d. jedna je od deset najvećih turističkih kompanija u Hrvatskoj, nastala pripajanjem društva Hoteli Makarska d.d. društvu Imperial d.d. u lipnju 2019. godine. Nova tvrtka spoj je kvalitete i poslovne tradicije Imperiala i Hotela Makarska dulje od pet desetljeća. Od studenog 2019. izvršena je i kupnja Valamar Parentino hotela u Poreču (ex hotel Zagreb).

Imperial Riviera d.d.​​​​​​​ tvrtka je koja na Rabu ima 5 hotela i 2 auto kampa u sklopu kojeg su  Valamar Padova HotelValamar Carolina Hotel & Villas, Eva Sunny Hotel & Residence by Valamar, San Marino Sunny Resort by Valamar,Padova Camping Resort by Valamar.

 

Uz savršene plaže, duboke uvale i hladovinu visokih borova  opustite se možete na jednom od elegantnih vanjskih bazena ili zakoračiti u kristalno čisto more. 

Prepustite se masaži s mirisnim aromama otoka, a možete nagradit svoje nepce kreativnim okusima Mediterana na terasi sa spektakularnim pogledom na zalazak sunca. Lider u odmorišnom turizmu otoka Raba, gdje su gosti i zaposlenici na prvom mjestu. 

 

   Prijava postojećeg korisnika
    Top