Gastroposao.eu - prvo mjesto za zapošljavanje ili potragu za radnicima u sektoru ugostiteljstva i turizma

Detalji za Hoteli Njivice

Opis i kontakt podaci ugostiteljskog-turističkog objekta povratak

Hoteli Njivice

Voditelj

Nataša Kovačić Stilinović

Broj zaposlenih

70

Područje rada

beach bar, caffe-bar, hotel, lounge bar, restoran

Radno vrijeme

svaki dan 0-24


Adresa i kontakt podaci:

Službena adresa:

Primorska cesta 30, 51512 Njivice, Croatia

E-mail

Telefon

051 847 800

Internetska adresa

https://www.njiviceresort.com


Opis objekta

Hoteli Njivice d.o.o. su danas jedna od vodećih hotelskih tvrtki na otoku Krku. U sastavu tvrtke su dva hotela - Hotel Beli kamik i Hotel Jadran te kamp Njivice, koji zadnjih nekoliko godina bilježi odlične rezultate. Naš tim čini skupina poduzetnih mladih ljudi, koji svome radu pristupaju na suvremeni način.

Njivice Hotels & Camp Resort su moderan turistički kompleks sa 2.000 ležajeva u čvrstim objektima te s kampom koji može primiti 2.000 gostiju. Popratni ugostiteljski i sportski sadržaji te šljunčana plaža s uređenim sunčalištem, okružena zelenilom samo pridonosi ugodnijem boravku modernog gosta. U našim smještajnim kapacitetima možemo dnevno ugostiti i do 4.500 gostiju. Kvalitetnim ulaganjima u razvoj objekata i ponude stvoren je prepoznatljiv brend. Naša želja je stvarati kvalitetan proizvod, osigurati kontinuirano usavršavanje naših kadrova te kvalitetnu komunikaciju s poslovnim partnerima i našim gostima.

Kontinurano ulažemo trud u usavršavanje naših usluga te u razvoj naših smještajnih kapaciteta s ciljem stvaranja što kvalitetnije ponude  te u svrhu podizanja i jačanja kvalitete destinacije. Naš tim se trudi uklopiti dosadašnju tradiciju turizma u Njivicama s uvođenjem novih usluga i proizvoda kako bi Njivice i otok Krk bili savršen izbor za obiteljski odmor, kraću vikend relaksaciju, aktivni i sportski odmor te za sve oblike poslovnih susreta i druženja.

Timu Njivice Hotels & Camp Resort osigurano je kontinuirano usavršavanje. Kroz godinu u sklopu naše tvrtke organiziramo i gostujuća predavanja i radionice iz svih područja ugostiteljstva i turizma.

U našoj tvrtki osobe su na prvome mjestu. Njihovo zadovoljstvo i motiviranost nam je primarni cilj pri čemu se trudimo stvoriti što ugodniju klimu i radno okruženje, jer upravo o njima ovisi naš uspjeh te zadovoljstvo naših gostiju, klijenata i svih ostalih partnera.

U tradicionalan način rada u turizmu često unosimo inovativna rješenja, a isto tako pozdravljamo i potičemo svaku inicijativu naših zaposlenika u predlaganju jednostavnijih i/ili efikasnijih poslovnih procesa. U potrazi smo za osobama koje su spremne svoj puni potencijal usmjeriti na zajedničku misiju, raditi u motivirajućem radnom okruženju, kontinuirano se usavršavati u struci i ulagati u vlastito znanje, ali i znanje svojih suradnika.


Galerija poslovne jedinice

   Prijava postojećeg korisnika
    Top