Gastroposao.eu - prvo mjesto za zapošljavanje ili potragu za radnicima u sektoru ugostiteljstva i turizma

Detalji za Ošterija Debeluh

Opis i kontakt podaci ugostiteljskog-turističkog objekta povratak

Ošterija Debeluh

Voditelj

Jure Tomič

Broj zaposlenih

10

Područje rada

restoran, slow food

Radno vrijeme

Ponedjeljak - subota: 12:00 - 22:00 Nedjeljom i praznicima zatvoreno, rezervacije po dogovoru.


Adresa i kontakt podaci:

Službena adresa:

Trg izgnancev 7, Brežice, Slovenia

E-mail

Telefon

+386 7 49 61 070

Internetska adresa

www.debeluh.si


Opis objekta

Ošterija Debeluh - odlično mjesto za gurmanski užitakOšterija Debeluh obiteljski je restoran u Brežicama koji je svoja vrata prvi puta otvorio 2002. godine.

Podsjeća na francuski seoski restoran u kojem postoji samo jedna granica i to jesti dobro!

Zatamljen ambijent, topla paleta boja, starinske slike, obavezni bijeli stolnjaci, lusteri i svijeće doprinose toploj i ugodnoj atmosferi u kojoj jelo u kombinaciji s odabranim vinom preuzima glavnu ulogu. Ljubavni odnos između između jela chefa Jure i pažljivo odabranih vina zasigurno će preuzeti sva osjetila.

Prostor Ošterije Debeluh podjeljen je na plemenitu blagovaonicu i zasebnu sobu za manje grupe i intimniju atmosferu. Bar se nalazi na samom ulazu u restoran i prikazuje neke od svjetske poznatih vrhunskih vina s vinske karte.

Chef Jure također sommelier, predlaže vina koja će najbolje nadopuniti njegova jedinstvena jela. Ošterija Debeluh nalazi se na jedinstvenom ušću dviju rijeka, na granici između dviju zemalja i na spoju dviju pokrajina, gdje se tradicija i kreativnost spajaju.

Stoga nije neobično da chef Jure uglavnom koristi sastojke iz lokalnog okruženja i da njegova jela pokazuju predanu ljubav traženja čistoće okusa koji inspirira toliko gostiju.


Galerija poslovne jedinice

   Prijava postojećeg korisnika
    Top