Gastroposao.eu - prvo mjesto za zapošljavanje ili potragu za radnicima u sektoru ugostiteljstva i turizma

Detalji za Restaurant Gina

Opis i kontakt podaci ugostiteljskog-turističkog objekta povratak

Restaurant Gina

Voditelj

Maksimiliano Bergić

Broj zaposlenih

10

Područje rada

restoran

Radno vrijeme

svaki dan 12:00 - 23:00


Adresa i kontakt podaci:

Službena adresa:

Stoja 23, 52100 Pula, Croatia

E-mail

Telefon

052 387 943

Internetska adresa

http://www.ginapula.com


Opis objekta

Uzbudljivu i uspješnu gastronomsku priču našeg poznatog pulskog restorana Gina započeo je nonno Ive daleke 1931. godine otvaranjem spacia koji bi danas bio svojevrsni agroturizam. Potom otvaramo i oštariju u pulskom kvartu Šijana. Strast prema ugostiteljstvu prenosi na kćer Ginu.

Kći Gina otvara prvi privatni snack bar u bivšoj Jugoslaviji. Bio je to buffet “Gina” koji s radom počinje 1969. godine, a 1980. seli se na lokaciju današnjeg restorana o kojem brigu vodi njezin sin Maksimilian. U restoranu radi od malih nogu, a 2003. godine dizajniramo novi interijer rustikalno uređene istarske oštarije. 

 

 

Potpisujemo i maštovita jela koja donose zanimljivu kombinaciju autohtonih i modernih recepata i namirnica, koje nabavljamo isključivo od lokalnih proizvođača i uzgajivača, koji djeluju u krugu manjem od 100 kilometara. Nadaleko smo već poznati po svojoj krem juhi od ribe i malvazije, dalmatinskoj pašticadi s istarskim govedom, semifreddu od lavande s toplim umakom od smokava i pinjola, raviolima punjenim rakovicom u umaku od rakovice te onima punjenima tunom u umaku od kozica. 

 

 

Maksimilian se, također, kao vrsni sommelier i majstor kuhinje pobrinuo za ponudu pedesetak vinskih etiketa. U ambijentu i kuhinji koji odišu tradicijom te s pogledom na Uvalu Stoja uživat će sva Vaša osjetila.

Za vrhunski gastronomski doživljaj, ugodnu atmosferu i dobrodošlicu s radošću i entuzijazmom nastavljamo brinuti.

 


Galerija poslovne jedinice

   Prijava postojećeg korisnika
    Top