Gastroposao.eu - prvo mjesto za zapošljavanje ili potragu za radnicima u sektoru ugostiteljstva i turizma

Gastroposao.EU - O nama

Gastroposao.eu je ultimativni internetski portal ugostiteljskog svijeta u kojem se po prvi puta seriozno spajaju profesionalci i njihove potrebe; s jedne strane tvrtke, kao i vlasnici ili voditelji hotela, restorana, pizzerija, caffe barova, konoba, cateringa, …a s druge kuhari i pomoćni kuhari, voditelji sala, konobari, sommelieri, slastičari, baristi, koktel majstori, pomoćno osoblje…

Biti dio naše svakodnevno rastuće baze podataka ne znači nužno potraživati djelatnike ili pak potraživati radno mjesto upravo sada – no svima koji djeluju u ugostiteljskom poslovanju poznato je da su jedina konstanta kontinuirane migracije zaposlenika: a to neminovno znači da tko ne traži i ne treba danas, već sutra će mu potreba za djelatnicima ili radnim mjestom biti važna.

Projekt Gastroposao.eu sufinanciran je u sklopu IPA programa Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza II, Europskog socijalnog fonda, u iznosu od 178.938,29 eura. Iznos bespovratne pomoći, koji financira Europska unija, iznosi gotovo 170.000,00 eura odnosno 95% od ukupnog iznosa projekta. Nositelj projekta je Udruga za promicanje vrijednosti hrvatske gastronomske i enološke baštine Gastronomadi, partneri na projektu su VIDRA - Agencija za razvoj Virovitičko-podravske županije i Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Virovitica. Trajanje projekta je 14 mjeseci. Projekt je započeo 25. veljače 2015. godine, a završava 24. travnja 2016. godine.

Gastronomadi i portal Gastroposao.eu organiziraju tematske radionice za poboljšanje zapošljavanja u sektoru ugostiteljstva. Radionice su namijenjene svima u HoReCa sektoru – ugostiteljima, hotelijerima te zaposlenicima i tražiteljima posla – kuharima, konobarima, pizzajolima, baristima, pomoćnim radnicima, u svrhu poboljšanja mogućnosti zapošljavanja i poboljšanja ponude i potražnje na tržištu rada.

 

Top