Gastroposao.eu - prvo mjesto za zapošljavanje ili potragu za radnicima u sektoru ugostiteljstva i turizma

Gastroposao.EU - Usluge portala

 

 

Gastroposao.eu je jedini specijalizirani online servis za pronalaženje zaposlenika

Gastroposao.eu je i više od portala, jer iza projekta stoje profesionalci s višegodišnjim iskustvom te se po prvi puta spajaju profesionalci i njihove potrebe; s jedne strane tvrtke, kao i vlasnici ili voditelji hotela, restorana, pizzerija, caffe barova, konoba, cateringa, ...a s druge kuhari i pomoćni kuhari, voditelji sala, konobari, sommellieri, slastičari, baristi, koktel majstori, pomoćno osoblje...

Nadamo se da će ovaj servis smanjiti probleme pronalaženja kadrova u ugostiteljstvu.

 

 

Usluge za poslodavce

 

Niže su prikazane osnovne usluge koje smo pripremili za poslodavce, a koje će Vam pomoći u bržem i jednostavnijem traženju zaposlenika.

   

BESPLATNA OBJAVA PROFILA TVRKE/UGOSTITELJSKOG OBJEKTA

Potpuno besplatno možete otvoriti i objaviti profil vaše tvrtke/ugostiteljskog objekta na portalu. Ukoliko vaša organizacija ima više poslovnih jedinica/objekta na jednostavan način možete i njih objaviti/unijeti.

Prednosti objave vaše organizacije su brojne – od toga da potencijalni kandidati mogu pregledati vaš poslovni profil, dodatno prisustvo na internetu te možete koristiti osnovne funkcije portala besplatno. Za otvaranje vašeg profila kliknite OVDJE.

 

PRISTUP BAZI ŽIVOTOPISA

Iako su osnovne funkcije pretraživanja baze životopisa automatski omogućene, narudžbom pojedinih paketa pristupa bazi životopisa možete, ovisno o mogućnostima paketa, vršiti detaljne pretrage profila, pregledavati životopise kandidata te ih direktno kontaktirati, spremati pretrage i dobivati obavijesti o kandidatima koji zadovoljavaju vaše kriterije, spremati zanimljive kandidate unutar vaše korisničke okoline.

Paketi za pristup bazi životopisa su prilagođeni različitim vrstama organizacija – te pokrivaju cijeli spektar složenosti vaše organizacije. Za aktivaciju pristupa bazi životopisa kliknite OVDJE.

 

OBJAVA NATJEČAJA/OGLASA ZA POSAO

Tražite kadrove za vaš ugostiteljski objekt/poslovnu jedinicu? Za vas smo pripremili više vrsta paketa za objavu oglasa/natječaja za posao. Ovisno o složenosti radnih mjesta možete unutar samog natječaja definirati željene kvalifikacije, znanja, vještine, mogućnosti željenih kandidata.

Osim što će vaš oglas/natječaj biti vidljiv svim posjetiocima portala, sustav Gastroposao će dodatno pokušati pronaći optimalne kadrove te ih obavijestiti o novom radnom mjestu. Sam proces javljanja na vaš oglas se obavlja bez posrednika i dodatnih troškova – na vašu e-mail adresu stići će svi podaci o kandidatu.

Dodatno, pripremili smo i sustav predselekcijskih anketa/upitnika putem kojih će kandidati dodatno opisati svoje sposobnosti i vještine – štedeći tako vaše vrijeme i novac. Više vrsta paketa je na raspolaganju  - od jednostavnih objava pa sve do složenih paketa prilagođenih ukoliko tražite više djelatnika raznih profila. Želite objaviti oglas za posao - kliknite OVDJE.

 

MARKETINŠKE USLUGE PORTALA

Ukoliko imate potrebu da oglašavanjem vaših proizvoda i posebnih ponuda na raspolaganju postoji više vrsta marketinških alata – od objave bannera s mogućnosti posebnog pozicioniranja, objave promotivnih tekstova, specijaliziranih istraživačkih anketa – kada testirate novi proizvod, sve do složenih komunikacijskih akcija. Marketinške mogućnosti pogledajte OVDJE

 

OSTALE USLUGE PORTALA

Svjesni smo činjenice da je teško spojiti potrebe za kvalitetnim kandidatima – oni sigurno postoje, ali kako ćete ih na kvalitetan način prepoznati i ocijeniti? Taj posao možete prepustiti našim profesionalnim savjetnicima koji mogu cijeli posao obaviti za vas – od predselekcije kandidata prema vašim kriterijima, obavljanja osnovnih razgovora sa kandidatima pa do praktičnog testiranja kandidata u našem trening centru.

Po završetku procesa odabira i verifikacije znanja kandidata, posao odabira vašeg novog kuhara, konobara, sommeliera samo je stvar vaše zaključne procjene. Za detalje oko mogućnosti korištenja ovih usluga kliknite OVDJE.

 

 

 

 

Usluge za posloprimce

 

   

BESPLATNA OBJAVA VAŠEG PROFILA I ŽIVOTOPISA

Potpuno besplatno možete otvoriti i objaviti vaš životopis na portalu. Prednosti otvaranja vašeg korisničkog računa i profila su brojne - možete pretraživati atraktivne i preporučene poslove koji su u ponudi na portalu. Anonimno pretraživanje oglasa za posao – vi odlučujete na koji ćete se oglas/natječaj javiti, poslodavci vam mogu poslati ponudu za posao direktno bez posrednika.

Pretrage vaših željenih poslova možete spremiti te će vas sustav portala redovito obavještavati o novim zanimljivim poslovima za vas. Podatke iz životopisa možete mijenjati i dopunjavati, a sam životopis možete koristiti i za druge potrebe – zamislite vaš profil kao vašu privatnu elektronsku radnu knjižicu. Za otvaranje vašeg računa kliknite OVDJE.

 

PROVJERA OSOBNOG ZNANJA I ISKUSTVA KANDIDATA

Iskoriste mogućnosti naših stručnih savjetnika da provjere vaše teoretsko i praktično znanje te se na taj način dodatno istaknite prema poslodavcima. Dodatno, tijekom testiranja možemo vas snimiti tijekom uobičajenog radnog hoda, a video zapis možete priložiti uz vaš elektronski profil.

Prednosti testiranja zasigurno poboljšavaju vaše šanse za pronalazak boljeg radnog mjesta. Rezultati testiranja su skriveni te vi sami odlučujete želite li da poslodavac može pristupiti vašim ocjenama vještina i video pregledu znanja. Više o provjeri znanja – saznajte OVDJE

 

PROFESIONALNE EDUKACIJE I USAVRŠAVANJE

U suradnji s gastronomsko-edukacijskim centrom Gastronomada provode se specijalizirane edukacije iz raznih područja u ugostiteljstvu – primjerice škole izrade pralina, napredne tehnike pripreme mesa, principi spajanja hrane i vina,…. Korisnici portala gastroposao.eu mogu iskoristiti prednosti posebnih paketa edukacije te se i na taj način dodatno obrazovati u cilju pronalaska kvalitetnijeg poslodavca i radnog mjesta.

Više možete saznati klikom OVDJE

 

SAVJETNIČKA SLUŽBA GASTROPOSAO.EU

Pomoć pri korištenju portala i ispunjavanju elektronskog životopisa vam je besplatno na raspolaganju. Za što lakšu komunikaciju, na raspolaganju vam je „online chat/razgovor“, kao i komunikacija korištenjem e-maila te korisnička služba telefonom.

Većinu vaših pitanja moći ćemo riješiti odmah, a za složenija ćemo potražiti i pronaći odgovor.

 

PROVJERA OSOBNOG ZNANJA I ISKUSTVA POSLOPRIMCA (KANDIDATA)

Gastroposao.eu Vam nudi i dodatne mogućnosti da se bolje istaknete u traženju posla i radnih mjesta; na Vaš zahtjev, a u suradnji sa profesionalnim kuharima, voditeljima sala, koktel majstorima, voditeljima objekata..., napraviti ćemo Vaš OSOBNI TEST ZNANJA u Klubu Gastronomada. Kliknite ovdje za prijavu na testiranje.

   

 

 

 

 

Top